^^Iranian IT^^ | ^^فناوری اطلاعات ایرانیان ^^

نسخه كامل: میز جاسبی، جایی برای دکتر ولایتی(آیا؟؟؟؟)!!!!!
شما در حال مشاهده متن قالب بندي نشده هستيد.
برای مشاهده نسخه اصلی اینجا کلیک کنید

این تاپیک قابل توجه دوست عزیزم Mahdy2021
تا آنجایی که بنده حقیر اطلاع دارم از اواسط سال 84 بحث های زیادی در مورد ریاست دکتر ولایتی برای دانشگاه آزاد اسلامی بجای دکتر جاسبی بود و این بحث تا کنون که سال 87 هست ادامه پیدا کرده. مدتی پیش اعلام شد که دکتر ولایتی جانشین دکتر جاسبی در دانشگاه آزاد اسلامی میگردد تا امروز مورخ 18/2/87 که دفتر دکتر ولایتی به این موضوع خاتمه داد وصراحتا اعلام کرد که دکتر ولایتی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی و جانشینی دکتر جاسبی را قبول نکرده است.
اولا که از این تکذیب و تایید ها زیاد میشه بسیار خوشحال

چند تا نمونه بگم دیگه چیزی نمیگی؟ (تعداد بگو تا بگم)

دوما خبر خبرگزاری فارس خیلی خبر دقیقی هست

دفتر علي اكبر ولايتي برخي اخبار مبني بر جايگزيني وي به جاي عبدالله جاسبي به عنوان رياست دانشگاه آزاد را شايعه دانست.

يكي از مسئولين دفتر علي اكبر ولايتي مشاور مقام معظم رهبري در گفتگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس در خصوص اخباري مبني بر جايگزيني علي اكبر ولايتي به جاي عبدالله جاسبي به عنوان رياست دانشگاه آزاد، تصريح كرد؛ اين اخبار شايعه‌اي بيش نيست و چنين چيزي صحت ندارد.
وي افزود: اگر بحث جايگزيني آقاي ولايتي به جاي عبدالله جاسبي مطرح شود به طور رسمي اعلام خواهد شد.

توضیح بیشتر لازمه؟

Mahdy2021 نوشته:

دفتر علي اكبر ولايتي برخي اخبار مبني بر جايگزيني وي به جاي عبدالله جاسبي به عنوان رياست دانشگاه آزاد را شايعه دانست.

يكي از مسئولين دفتر علي اكبر ولايتي مشاور مقام معظم رهبري در گفتگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري فارس در خصوص اخباري مبني بر جايگزيني علي اكبر ولايتي به جاي عبدالله جاسبي به عنوان رياست دانشگاه آزاد، تصريح كرد؛ اين اخبار شايعه‌اي بيش نيست و چنين چيزي صحت ندارد.
وي افزود: اگر بحث جايگزيني آقاي ولايتي به جاي عبدالله جاسبي مطرح شود به طور رسمي اعلام خواهد شد.

توضیح بیشتر لازمه؟

اگه توجه کرده باشی من نگفتم تکذیب کرده یا تائید کرده و به خبر گزاری فارس هم کاری ندارم. بلکه گفتم چنین پیشنهادی بوده ولی دکتر ولایتی اونو رد کرده که امروز خبرشو دفتر دکتر ولایتی اعلام کرد. توضیح کفایت کرد؟

Ajin Dojin نوشته:

Mahdy2021 نوشته:

توضیح بیشتر لازمه؟

اگه توجه کرده باشی من نگفتم تکذیب کرده یا تائید کرده و به خبر گزاری فارس هم کاری ندارم. بلکه گفتم چنین پیشنهادی بوده ولی دکتر ولایتی اونو رد کرده که امروز خبرشو دفتر دکتر ولایتی اعلام کرد. توضیح کفایت کرد؟

منبع شما؟

چون من چند خبرگزاری و سایت دیگرو هم دیدم و همه نوشتن دفتر ولایتی گفته اصل موضوع شایعس نه اینکه ولایتی قبول کرده یا نه
اصلا بحث انتخاب نمی بینم توی خبرها

آدرس مرجع