تو این تاپیک قصد دارم اس ام اس های قشنگ با هر موضوعی رو بذارم.دوستان عزیز هم اگه اس ام اس جالبی داشتند بذارن فقط دقت کنید که اس ام اس هاتون فارسی باشه فینگلیش نباشه.
واسه شروع یه سری اس ام اس سر کاری واستون میذارم
آهنگ جديد ابي 2008 :
وقتي ميايي قشنگ ترين پيرهن تو تنت كن
وقتي ميري دوباره باز پيرهنتو تنت كن......
-------------
وجدانا
خدايی
مردونه
جون من
چقدر خوشحال شدی اس ام اس من اومد ؟؟؟
------------------
زمستان گاز نداشتیم, بهار برق نداریم, تابستان آب نخواهیم داشت و پاییز هم تلفن, با تشکر از همه ی دست اندرکاران
------------------
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
قدیما تندتر میشماردی !!!
مي دوني فرق تو با فرقون چيه ؟فرقون خاک مي بره اما تو دل مي بري .
عسلم گلم نازم عمرم جونم قشنگم نفسم عشقم قربونت بشم دورت بگردم . اينا رو تمرين ميکني منو ديدي بهم بگي .
سردره يه مطب جراحی پلاستیك نوشته بود : لولو تحویل میگیریم هلو تحویل میدهیم! مي خواي يه سر بزن شايد درست گفته باشه !
جمله عاشقانه : بنزین نگاهت رو برای قلبم سهمیه بندی نکن
بسمه تعالي، غرض مزاحمت بود، كه بحمدالله حاصل شد .
درجات دیوانگی: 1. گیج 2. خنگ 3. پپه 4. یول 5. اسکل 6. شاسکول 7. گاگول 8. لر 9. ترک 10. ... اسمت چی بود؟؟؟
میدونم بیداری داری ستاره ها ررو می شماری ولی یکیش کمه چون داره sms میده ، منم خوابم نمی بره دارم گوسفند ها رو می شمارم ولی یکیش کمه چون داره sms می خونه.
عزیزم تو گاو منی .............. ناراحت نشو الان می فهمی . گ: گلمی. ا : آرزومی.و: وجودمی .
نگاهت همچون باران است و قلبم همچون کوير... و مي داني که کوير بدون باران زنده است... پس برو بمير .
مثل شقايق زندگي کن ، کوتاه اما زيبا ، مثل پرستو ، فصلي کوچ کن ، اما هدفمند ، مثل پروانه بمير ، دردناک اما با عشق ، مثل خر عرعر کن ، بلند اما شمرده و خوانا!!!!
به حرمت گوسفندي كه جان حضرت اسمعيل رو نجات داد 7 بار بگو بعععع بعععع
و اين SMS رو براي 7 تا گوسفند ديگه بفرست .
اسمان را ستاره زيبا ميكند،باغچه را گل،عشق را محبت،بيابان را چمن،چشم را اشك و تو را عمل كردن دماغ زيبا ميكند.
آرزو دارم در سال جديد خوشيهاتون مثل " اسهال " باشه ........ مداوم .... مکرر ..... روان و روشن .
زن از سوسک ميترسه _ سوسک از موش ميترسه _ موش از گربه ميترسه _ گربه از سگ ميترسه _سگ از مرد ميترسه _ مرد از زن ميترسه .
دوست داشتم جيگرتو بخورم اما حيف بايد تا عيد قربان سال ديگه صبر کنم.
سر تو بزار رو شونه هام خوابت بگیره / جا خالی بدم بخوری زمین حالت بگیره .
اگه كسی بهت گفت:
دوستت دارم
میمیرم برات
فدات شم
تمام زندگیمی
زود باور نكن!!!
اگه میخوایی امتحانش كنی.......
بهش بگو:
كارت سوخت رو میدی به من؟؟؟
دوستت دارم قد یه بشكه بنزین، خاطرخواتم قد یه پمپ بنزین، روز تولد تو بهترینم، هدیه بهت میدم یه كارت بنزین .
اگه بنزين كوپني شده زياد ناراحت نيستم چون از اين به بعد قدر تو را بيشتر ميدونم و حد اقل براي رفتن به مزرعه سوار تو ميشم الاغ جونم.
ستاد مبارزه با فساد و بد حجابی اعلام کرد:از این به بعد کسی حق ندارد عسل و میرزا قاسمی را تو یخچال با هم نگه دارد مگر اینکه در یخچال باز باشد .
ترکه بعد از سی سال کچل بودن میره مو میکاره دو روز بعدش توی قرعه کشی بانک حج واجب برنده میشه .
تركه زنش رو طلاق ميده همه بهش ميگن : بابا , طلا خانوم كه زن خوبي بود چرا طلاقش دادي ؟ تركه با عصبانيت ميگه غلط كرده . تازه فهميدم كه چقدر عوضي بود . ديروز بازار بودم همه ميگفتن : طلا كشيده پائين.
لره میره حج سروصورتش خونی میشه بهش میگن چه اتفاقی افتاده میگه پدر سوخته ها خیلی سنگ میزدن اما آخر تو نستم ببوسمش .
جسد 20 نفر از تركهاي جزيره كيش كه پياده به سمت حرم امام به راه افتاده بودند - امروز از آبهاي خليج فارس بيرون كشيده شد.
بزرگترين گناه : لر بودن
بزرگترين تفريح : لر سر كار گذاشتن.
بزرگترين جهاد : لر كشتن
بزرگترين ترس : لر ديدن
بزرگترين كار : لر اهلي كردن
بزرگترين شگفتي : لر عاقل ديدن
بزرگترين آرزو : نديدن لر
الا یا ایهاالساقی ادر کاسا و ناولها ... که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد تالار و شام و عاقد و عکاس و آرایشگر و فیلم و لباس و تاج و کفش و کیف و ساک و سکه و شمش و پلاک و شمعدان و ساعت و زنجیر و سرویس طلا... آنهم از آن سرویس خوشگلها... و از این جور مشکلها.
سرسبزترین سبزها تقدیم تو باد . . . . . . . سازمان پخش علوفه دام .
غضنفر ميره نونوايي ، يه 5 ريالي ميده به نانوا، نانوا ميگه 5 ريالي كه نون نميشه !
غضنفر ميگه : صداشو در نيار من ماكسي ميليانوس هستم !!!
اگه يه روز بريو بريو بريو بريو بريو بريو بريو بري... به خونتون هم نرسي تازه مي فهمي كه كلاغه توي قصه ها چي ميكشه !
- از غضنفر می پرسند پتروس که بود؟ می گه یه دهقان فداکار بود که وقتی گرگ به گوسفندانش حمله کرد، رفت زیر تانک و انگشتشو کرد تو چشم راننده قطار!
- تست شاعري
لطفا متن زير را با صداي رسا و بلند بخوانيد
عشق تو آتش زد بر خرمنم
واي خرمنم
واي خرمنم
.
.
.
.
خب بسه- خريت شما تاييد ميشود !
- آیا می دانستید ؟ بز بز قندی اولین بز دیابتی در تاریخ است
- غضنفر سوار موتور بوده، نامزدش رو هم ترک موتور سوار کرده بوده.
دختره می گه: چشمات مال منه، قلبت مال منه، عشقت مال منه...
یه دفعه غضنفر توقف می کنه، دختره رو پیاده می کنه، می گه: اگه بخوای همین جوری پیش بری حتماً می گی این موتور هم مال توه!
گونی گونی بهت ای لاو یو میدم فقط قربونت گونی ها رو پس بیار مال مردمه
- امروز قلبم درد گرفته بود فكر كنم كمي تپل شدي و جات تنگ شده
- يواش گوشي رو بذار تو جيبت شروع كن به خنديدن به كسي نگو سركاري بود بين خودمون مي مونه
- تو که از کوچه ی مشتاق دلم می گذری کوچه بن بست است باید دور بزنی!
- جارو برقی با اینکه می دونه زباله راه نفسش رو می بنده، باز هم هورتش می کشه
...
...
...
جارو برقیتم آشغال!
- توی این دنیای بزرگ واسه هر کسی ممکنه پیش بیاد که توی یه زمانی، یه کسی یه SMS سر کاری بهش بده!
- آیا شما با من زیر یک سقف... زیر چتر محبت... زیر سایه مهربانی
...
...
منچ بازی می کنید؟
- اگه گفتی این چیه؟
و_o_o_o_o
...
...
زیاد زور نزن! خودم هم نمی دونم!
- :-l
.
.
:-o
.
.
:-(
.
.
:-)
.
.
;-)
.
.
تا حالا سر کار رفتی؟
- ('_')0
0('_')0
0('_')0
0('_')0
~(-_-)~
0('_')0
0('_')0
0('_')0
.
.
.
اگه گفتی من کدومم؟
اون طفلک چشم و گوش بسته!
- مخابرات طرح دقایق رایگان رو برای تمامی خطوط ارائه کرده. اگر حروف رمز (lokso-mtci-ir-free) رو به صورت برعکس به شماره 3000090 اس ام اس کنی، معلوم می شه خیلی اوسکولی!